RESERVEREN: 040 20 68 326

Benefiet Diner

Ook dit jaar mogen we weer twee benefietdiners verzorgen voor B-inspired en op deze manier een bijdrage leveren aan een geweldige club mensen met een prachtig doel! Reserveren is mogelijk voor dinsdag 7 april of woensdag 15 april. Beide avonden beginnen om 18.00 uur. De kosten voor dit diner bedragen € 29,95 p.p. Kijk voor meer informatie ook eens op B-inspired Duchenne Heroes 

Reserveren:

“Wij zijn team B-inspired, de B staat voor Bart. Hij heeft Spierdystrofie van Duchenne. Voor het vierde jaar op rij doet team B-inspired weer mee met Duchenne Heroes. Dit is een mountainbike tocht van 700 km in 7 dagen waarvoor we sponsorgeld bijeen moeten brengen wat wordt gebruikt voor onderzoek naar de ziekte en om hopelijk ooit een medicijn te ontwikkelen.
Wij gaan weer zoveel mogelijk geld inzamelen om de rotziekte van Duchenne de wereld uit te helpen. Ik, Bart van Riet, ben super trots op mijn team die deze uitdaging weer aangaat. Duchenne spierdystrofie moet bekend worden bij iedereen zodat men weet dat deze ingrijpende en uiteindelijk dodelijke ziekte bestreden moet worden, en daar is geld voor nodig.
Johan, Harry, Jacob, Eline en Joyce gaan mountainbiken met het doel: een medicijn en betere kwaliteit van leven voor kinderen en volwassenen met Duchenne Spierdystrofie.
Uiteraard willen we ook nu weer zo veel mogelijk sponsorgeld op halen en hopen we weer op jullie steun! Iedere donatie is van harte welkom op: https://www.duchenneheroes.nl/b-inspired-2
Wij trappen Duchenne de wereld uit!
Steun ons. Alvast bedankt!
Duchenne Heroes team B-Inspired”